London, day one


ALLA FOTON ÄR TAGNA AV MIG OCH FÅR INTE KOPIERAS!

Torsdag 9 dec 2010

Vi landade tidigt på morgonen på Heathrow. Från flygplansfönstret hade vi sett en otrolig skyline över London, det var verkligen häftigt! Vi åkte underground till Piccadilly Circus där vi skulle leta upp en trevlig pub att luncha på. Jag beställde fish 'n' chips, och det var gott. Efter lunchen åkte vi sightseeing buss genom stan, och det är något av det roligaste och coolaste som jag har vart med om i hela mitt liv! Det går inte riktigt att beskriva på ett rättvist sätt, men det var verkligen mäktigt. När vi åkte runt i stan så såg vi väldigt många brandbilar, polisbilar och främst ambulanser. Det visade sig att 30 000 studenter demonstrerade vid parlamentet, mot höjda universitetsavgifter. Så vi fick inte se Buckingham Palace, vilket var synd. Men samtidigt fick vi se grymt mycket annat, det som bilderna föreställer. Men läckrast var nog Tower Bridge och Big Ben. Vilka fröjder för ögat!
Men var det varmt ute? Oh nej, det var minusgrader och vi blåste nästan bort uppe på taket i 2,5 timme. Men det var det värt!
På eftermiddagen avslutade vi med fika på Costa (som inte var i närheten av Starbucks standard) och sen strosade vi runt på Oxford Street, den stora shoppinggatan. Det var massvis av juleljus och dekorationer. Vi gick in på Selfridge's och tittade lite också. Sen avslutade vi dagen med italiensk restaurangmiddag på Bella Italia.
Det var en grym start på en oförglömlig helg!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Åh! How lovely! Looks really Londonish! Åh hitta du nått på selfridge? åh fish n chips!

2010-12-12 @ 20:18:53
URL: http://sofiesoutfits.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0