Hasta la vista!

På tisdag så lämnar jag landet i 5 dagar. Jag ska nämligen, som ni kan gissa av rubriken, till Spanien. Vi ska till Alicante, söder om Valencia på ostkusten. Alicante är den 13:e största staden i Spanien och hade 331 750 invånare år 2008. Det är en stad som många svenskar har lägenheter i, en av dem är min mammas kompis. Vi får lov att bo i hennes lägenhet som ligger 15 minuters promenad bort från stranden.
Det blir en semester med sol och bad, shopping och sevärdheter. Enligt YR så är det ca +28 grader och sol, lovely!

Just nu packas det för fullt här hemma. Vi flyger med Ryan Air och där får inte väskan väga mer än 10 kg, så det gäller att väga väskan tills det går under maxvikten. Min väger 8,1 kg så jag behöver inte oroa mig i alla fall.

/Josefin


Bildkälla 


HundtänderIdag har det varit en grå och mulen dag. Jag har vart en snabbis med mamma på 421 i Högsbo där jag köpte en mysig kofta från H&M's höstkollektion. Jag visar den i sinom tid, den gör sig nämligen inte så bra på bild.

Tee Bik Bok, leggins Åhléns och skor från Converse


LéopardDetta hade jag på mig igår, fredag.

Klädd från topp till ben i H&M, skor Converse

Flowers all overDetta hade jag på mig i onsdags.

Klänning Oasis, leggins och väska H&M, skor Converse

22-23 juli

I torsdags och igår var mina vänner Felicia och Sofie här. I torsdags kväll var vi på bio och såg filmen 'New York, I love you'. Den var fin, tänkvärd, och underhållande på samma gång. Det var väl valda skådespelare, Natalie Portman och Shia Labeouf var väldigt övertygande i sina roller. I biosalongen lade jag märke till att vi var en väldigt blandad publik med ungdomar, vuxna och även äldre. New York, I love you är en film för alla.
Efter bion åkte vi hem till mig och spelade TP medans vi drack te och lyssnade på Ted Gärdestad. Mysigt!

Igår var vi i Mölnlycke Centrum där jag gav systrarna en guidad tur av "storstaden" och därefter bjöd jag på kaffe på Johnséns i solen. För mig blev det en go' latte.
Vid halv sex så åkte finaste hem igen efter två trevliga dagar med mycket skratt.

/Josefin


Felicia och Sofie på bilden som är tagen av mig.

Världen har fått ännu en blogg

Bonjour! Jag är en lagom lustig göteborgstjej på 13 höstar vid namn Josefin. Idag, den 23 juli 2010, startar jag min blogg. Den är inte riktigt färdig utseendesmässigt men det kommer med tiden.
Jag skriver om mitt liv i allmänhet, mina intressen och vad jag tycker och tänker. Jag hoppas att du vill läsa. Nu kör vi!

/Josefin


Välkommen till min nya blogg!

Welcome everybody!

RSS 2.0