There shouldn't be snow on the 27th of March


© Gula tulpaner -

Mardrömmen blir till verklighet.

I'll be sitting when the evening comes


© Gula tulpaner -

Hej! Gårdagen var ganska späckad. Först tennisträning som tog kål på mig. Sen åt jag lunch ute i solen, det var riktigt härligt. Sen så bestämde jag och Alice för att ta oss en promenad runt sjön, vilket tog nästan 2 timmar. Men det var det väl värt! Till middag hade mamma grillat och sen såg vi på Revolutionary Road med Kate och Leo. En väldigt gripande och bra historia om ett olyckligt par. Rekommenderas (fast inte om du ogillar drama)!

Idag har jag städat rummet, gjort en spontan minirensning av garderoben och gjort lite föreberedelser för utvecklingssamtalet på torsdag. Nu lyssnar jag på musik och ska börja skriva på min franskauppsats. Är lite osäker på om jag hinner med Zumba idag, jag får se hur jag gör. Hoppas att ni får en jättebra dag!

/Josefin

Vendredi, le 25 mars


© Gula tulpaner

Hallå bloggers! Fredag idag, w to the onderful. Idag har franska, procenträkning, höjdhopp, engelskaprat och läsning om franska revolutionen stått på schemat. Sen så gick jag och de två E:na till bibblan och chillade innan det var dags för Zumba. Grym träning, både kropp och själ är glad. En timme går fort.
Nu har vi precis vart över och hälsat på vår grannes senaste tillskott i familjen. Att man själv har varit så liten!
Snart blir det middag och sen Let's Dance-final! Ha en kanonfredag, I will!

/Josefin

Tell me your secrets, ask me your questions


© Gula tulpaner -

Skinnjacka Culture, scarf Lindex, kofta Gina Tricot, väska Björn Borg och skor från Converse.

Hej! Det är dåligt på bloggfronten, men det beror på att det är så mycket annat just nu. Hade So-prov idag och på fredag ska jag lämna in en uppsats i engelska. Nästa vecka är det IUP-samtal och veckan därpå två prov i spanska och musik. Så ni inte tror att jag går sysslolös.

Funderar också på att söka sommarjobb inom kommunen. Har aldrig sommarjobbat förut och det ger ganska bra betalt. Brukar också bli lite rastlös på sommarlovet, så det är väl ett sätt att sysselsätta sig också. Det är under 3 veckor. Ska jag satsa?

Idag har jag haft en ynka lektion eftersom lärarna har planering. Så resten av eftermiddagen ska jag skriva på engelskauppsatsen och ha det bra. Imorgon ska jag på afrodans!

/J

Tävling, Grandpa

Grandpa
Alla bilder från Grandpa

Hello sunny day! Jag startar dagen med att delta i en tävling hos Caroline Lundh. Här är mitt bidrag, en outfit för härliga vårdagar. Gillar den verkligen. Men nu, tennisträning!

Åren har nog slitit hårdare på mig



Hej, jag har precis kommit hem från ett stenhårt Zumbapass. Jag skall börja träna på Friskis & Svettis, så Emma och jag provade på. Det var helt annorlunda än vad jag föreställt mig, men på ett bra sätt. En total work-out helt klart. Det ihop med att vi hade höjdhopp på skolgympan idag betyder att Josefin är redo för att slappa i soffan ikväll, hehe. Imorgon blir det tennisträning och sen får jag se vad jag hittar på. Fick nämligen läxor över helgen, angenämt.

À tout à l'heure!
/Votre blogeur

The world is yours


© Gula tulpaner -

Hej! Såg att jag hade besöksrekord igår, kul! Hela 24 personer, haha. Man får glädjas åt det lilla. Jag misstänker att jag känner de flesta av er, men vad vet jag? Inte vad jag skall skriva i alla fall. Igår var det en helt vanlig måndag och idag var det en lång tisdag. Gick både till och från skolan så idag har jag fått mig en bra promenad. Det är vårkänslor i luften! Ganska kallt men solen skiner och kängorna är utbytta mot sneakers. Snart kan jag ta fram cykeln. Och så vill jag kunna ha min skinnjacka utan att frysa. Men det är en annan femma! Nu ska jag sluta babbla om ingenting och ta det lugnt framför ett avsnitt av OC.

À tout à l'heure!
Josefin

Hallon- och kardemummamuffins



© Gula tulpaner -

Sweet Saturday! Idag har jag sovit till nio fyrtio, spelat tennis, dammsugit och bakat muffins. Det blev med hallon och kardemumma enligt recept från Leila Lindholms A Piece Of Cake. Blir perfekt till Mellofinalen ikväll. Hoppas att ni alla får en jättetrevlig kväll!

Over and out!
/J

Beautytillskott


© Gula tulpaner -

Trevlig fredagskväll! De bästa timmarna på hela veckan om jag får lov att säga det själv. Dagen har varit över förväntan, och att vi inte hade någon SO-lektion på slutet gjorde mig ingenting.

Igår var min kära mamma på exklusiv kundkväll hos NK (hade gärna följt med!) och hon hade med sig en massa goodisar hem. Snäll som hon är fick även jag lite grejer. Följande:

Biotherm Biosource hydra-mineral cleanser/toning mousse
Biotherm Eau Pure invigorating shower gel
Biotherm Eau Pure invigorating cool mist
L'Occitane Ultra rich face cream
Aco Face plus lip balm
Elizabeth Arden Pretty

Gratis är gott som man säger! Nu skall jag se Let's Dance, vi hörs i helgen.


Happy people never fantasize


© Gula tulpaner -
Bild tagen i april 2010, snart ett år sedan.

Så var det dags för ett blogginlägg. Redan onsdag minsann! Ganska okej, trots seg NO-lektion på slutet. Fick se betyg och kommentarer på min deckare och blev jätteglad. Glad blev jag också för feedbacken på franskauppsats som vi fick tillbaka igår, och för resultatet på matteprovet. En nöjd Josefin helt enkelt.
Sen jag kom hem har jag slappat framför teven, tränat 30 min på crosstrainern och duschat. Snart blir det middag och sen Sveriges Mästerkock. Det kan ju inte bli bättre.

Trevlig kväll!


Grattis alla kvinnor!


BILD FRÅN CAROLINE "MINI" LUNDH

Idag är det den internationella kvinnodagen! Så ett stort grattis till alla kvinnor där ute, här i Sverige kanske det firas med en semla, vad vet jag? Själv skall jag fira med en kärleksmums till kvällsteet.

En kvinnlig förebild i bloggvärlden, Caroline Lundh!



Euphoria, take my hand



© Gula tulpaner -

Masken gjorde jag till Lindas (min handledare) mamma som skulle på maskerad.

Nu är praon slut. Det känns både bra och dåligt. Bra eftersom att jag slitit (kids, håll för ögonen) häcken av mig och att dessa två veckor känts som en stor dimma. Kan inte riktigt förstå att allt känns så suddigt. Men dåligt eftersom att nu väntar läxor, prov och sena eftermiddagar.
På tal om ingenting så vill jag så hemskt gärna gå på Where The Action Is i sommar! Coldplay, Brandon Flowers och älskade Glasvegas! James Allans sångröst, jag finner inga ord. Helt enkelt fantastisk! Och Coldplay, jag behöver inte ens skriva något. Men samtidigt så skall jag på den lika älskade Håkan Hellströms konsert bara tre veckor innan, och jag är inte säker på att jag har råd med båda. Bloggerska i nöd!
Ikväll är det i alla fall fredagsmys för hela slanten!

À bientôt mes amis!

Inte jag i alla fall



"Vem behöver ömhet när det finns hat?" - Patrick Verona, 10 orsaker att hata dig

RSS 2.0