Feet on the ground head in the sky

Inatt drömde jag för en gångs skull något riktigt trevligt med OC- och Kalifornieninfluenser. Dock var det inte lika kul att vakna, men 08.43 var jag utvilad. Drack nytt löste vid frukosten. Fick ett infall att göra en liten tvätt och dammtorka mina bokhyllor. Ibland tror jag att jag är helt tossig, för städningen kan vara så kul! Känslan när man befinner sig i ett nystädat, organiserat rum... Så jag tjatade på min bror Erik om att vi skulle städa hans rum. Det blev mycket bra efteråt och moder var belåten. Hon gjorde bolognese à la Markus Aujalay till middag. Jag har räknat lite i matteboken och nu tänkte jag läsa lite Salander i badet. Livet leker!

Cross my heart hope to die

Denna tygpåse med Glasvegas-motiv har jag gjort i slöjden. Och ja, det syns på utförandet att jag bara har G i betyg. Men jag är glad ändå.

Så skört och vackert som skaren

Mina läppars bästa vän i en kylig januari.

Drömmen förde dej vilse

Igår kväll läste jag ut denna deckare som fick i födelsedagspresent av mina fina vänner Felicia och Sofie i höstas. Drömmen förde dej vilse är en hederlig kriminalroman som utspelar sig på Gotland. En pojke blir misshandlad av ett gäng, polisen Maria Wern försöker styra upp situationen men blir också ett offer. Inte långt därefter hittas en sjuksköterska mördad i Botaniska trädgården, klädd till brud. Kan dessa två fall ha någon koppling?
Maria Wern blir inte bara utredare till fallen, hon är också målsägande.
Det här är en go' deckare, kort och gott. Ingen bok som sätter sig på näthinnan, men ingen som man heller förkastar. Dock känns allt ganska Läckberg-ish, men Anna Jansson når inte riktigt upp till denna standard. Men som sagt, bra och lättläst!

Samedi, le 28 janvier

Har verkligen behövt stressa ner den här lördagen och lägga plugget åt sidan. Var på ett svettigt men kul jympapass på Friskis imorse. Sen har större delen av dagen spenderats "på byn". Jag och mor handlade te på Dante, sen åt vi lunch på bibblans bokcafé. En bakad potatis med tonfiskröra åt jag snabbt upp, himmelskt gott. Vi träffade på grannfamiljen och vi följde med till barnavdelningen där lille Bruno fick en saga läst för sig. Sen sprang jag på ett par kompisar på mataffären, det är ingen lördag utan lördagsgodis. Traskade sedan hem igen, en ansiktskräm och lånad bok rikare. Ikväll blir det film och bara till att samla krafter inför morgondagen och måndag då jag återigen skall studera. Bara 4 !/2 månad kvar tills jag lämnar nian bakom mig, can't wait.

I was a dancer all along

Kan ni en dag förlåta mig för den fruktansvärda bildkvaliteten?
Har haft, och har fortfarande, en väldigt hektisk vecka. Men nu kände jag att det var dags att uppdatera denna fabulösa blogg. Efter att ha pluggat NO och franska i eftermiddags åkte jag, Emma, Emilia och Sofia in till stan. Vi gick på grande gratiskonsert på Drottningtorget, det var invigning av ett nytt hotell. Kvällens aktörer var Danny (tha entertainaaah no uno), Fibes! Oh Fibes!, Tove Styrke, Ulrik Munther och slutligen världens gulligaste Timbuktu! Behöver jag skriva att vi dansade och skrålade med som aldrig förr? Förstörde alla andras upplevelse totalt, rebelliskt är bara förnamnet. Kanoners. Vi köpte diverse små sockerbovar på Pressbyrån och sprang till den gröna expressen hem. Där inleddes samtal om "musikglassen" och andra fånigheter som jag inte vågar basunera ut här. Älskar Göteborg och älskar mina vänner som får den mörkaste, kallaste av kvällar i januari att bli till guld.

Nu, sängen och hoppas att kunskaper om hormoner smyger sig in i mitt hufvud under natten.

P3 Guld 2012

Igår kväll stod jag, Emma och Emilia längst fram vid P3 Guld-galans scen. Vilken kväll, sanna mina ord! Det var party från Veronica Maggio till att galans krönte kung Kapten Röd förenade hela Lisebergshallen till tonerna av Ju mer dom spottar. Salem var en trevlig värd, kanske blev det lite stelt ibland, men han är ännu gulligull hela han. Markus Krunegård bjöd på ny singel och det lät riktigt lovande inför nya skivan. Och visst var det ena halvan av Johnossi som spelade gitarr bredvid honom? First Aid Kit spelade The lion's roar helt fantastiskt fint, det var vi ense om. Laleh var som från ovan och hade även kvällens snyggaste outfit. Frågorna jag ställer mig dagen efter: Vems idé var det att bjuda in Amigo-programledaren? Varför vann Timbuktu inget pris? Och vad gjorde egentligen Rebecca & Fiona i slutet av sitt uppträdande? P3 Guld 2012 bjöd på det ena och det andra, men grymt var det.
Idag har det inte vart lika party. Jag har tagit första Gardasil-sprutan och förberett mig inför diskussion om statliga monopol imorgon. På det har jag läst lite sexualkunskap och pluggat till franskadiagnosen. Men nu skall jag koppla bort skolan och se på Seven, Brad Pitt i sina bästa år.

Väntan snart över...

Taggad!


Fredagskänsla



Redan fredag, hurra! Jag sitter och peppar inför helgen med She & Him, och självklart lite Markus Krunegård och First Aid Kit. Imorgon kväll är det äntligen dags för P3 Guld, det ska bli sjukt kul! Och himla glad för att jag ska dit med mina två små blåbärspajer. Den ena blåbärspajen var sjuk idag, och vilken dag du gick miste om! Har vart en rätt bananas fredag. William satt med Starbucks-termos när jag anlände till skolan, jag blev facerape-ad, alla (okej, inte alla men ni fattar) gillade Axels gamla profilbild och ändrade sina bakgrundsbilder, franskagruppen var kanske ännu lite mer speciella än vanligt, Emilia åt en grotesk oliv, vi hoppade hopprep på ett säreget sätt och på spanskan hade vi vår icke spansktalande men ack så goa vikarie. Jag har massa jobbiga läxor till måndag, men jag tänker strunta i de till på söndag. Inget skall stå i min väg för en go fredag och likaså lördag.

Planer för påsklovet

ÅÅÅÅÅH JAG LÄNGTAR SÅ ATT JAG SPRICKER!!!! :DDD
(förmodligen enda inlägget värt att innehålla smileys)

Let's delay our misery

Mössa MQ, kavaj Zara, halsband Kaffe, armband Baglady, kjol H&M och tygpåse Sonia Rykiel/H&M.
En ganska average torsdag är snart förbi. Idag har vi bl.a. sett film om globalisering och läst Selma Lagerlöf i skolan. Ska snart börja med franska- och SO-läxan, sen vill jag se senaste How I met your mother. Först skall jag lyssna färdigt på [ingenting].

Mercredi, le 18 janvier

Idag har jag:
Drömt bisarra drömmar
Misslyckats med att brygga kaffe
Glömt min telefon hemma
Byggt en löjlig stol-modell i tekniken
Stått på huvudet på gympan (med mottagning)
Beräknat volym på matten
Läst min SO-läxa om ekonomi
Tränat ett svettigt Step-pass
Ätit pappas utsökta thaigryta, och lärt mig vad som är bambuskott

Nu ser jag på mästerkocken.


Lundi, le 16 janvier

Bloggar från telefonen efter en grymt bra måndag. Förutom SO-lektionen då jag antecknade så mycket att handen blev svettig. Lunchen idag var helt fruktansvärd, katastrof. Det skulle föreställa kycklingpytt, men det var mest bruna, mjuka bitar och man visste inte riktigt vad det var för något man åt. Kulinarisk upplevelse, jovisst. Sofia fick en kondom i håret på sexualkunskapen när vi gick igenom preventivmedel. På projekttimmen skrev vi kärleksdikter som skall sättas upp i korridoren. Väl hemma har jag gjort mina läxor och kollat lite på televisionen. Som sagt, grymt bra måndag.


weopweoewåp¨dsjpsdodpådps

Nyss hemkommen från en promenad runt Delsjön med mor. Nu ska jag banne mig ta tag i studierna!

Svindlande höjder


Svindlande höjder (Wuthering Heights) utgavs 1846 och är skriven av Emily Brontë. Hushållerskan Ellen Dean berättar för sin hyresgäst mr Lockwood om sina år på Wuthering Heights. En mr Earnshaw tar sig an hittebarnet Heathcliff till sin familj. Heathcliff och dottern Catherine finner varandra och blir förälskade, medan brodern Hindley hatar Heathcliff. Mr Earnshaw dör och Heathcliff och Catherine skiljs åt. Nästa gång de ses är Catherine redan gift, något som Heathcliff aldrig kommer över. Hans tillvaro blir allt mörkare och Wuthering Heights blir aldrig så som det en gång var...
Den här boken överraskade mig väldigt positivt. Emily Brontë är syster till Charlotte som skrivit Jane Eyre, vilket är en ganska långdragen historia. Jag fick för mig att denna bok skulle vara i den stilen, men inte. Svindlande höjder är en spännande roman om bl.a. kärlek, hat, familjerelationer, vrede och död. Den har en lite annorlunda berättarteknik och trots den rätt sega inledningen griper den tag i mig under resten av historien. Rekommenderas varmt!

Hoping to find some old forgotten words or ancient melodies

Imorse gick jag upp rätt tidigt för att starta dagen med yoga på Friskis. Det vill jag göra igen, det var både utmanande för kroppen och lite vila. Man kände sig väldigt lugn efteråt. Och lugnet har hållit i sig idag. Vi har haft jättefint väder, inte så varmt, men soligt. Jag satte mig i solstolen med dynor, filt och tjocka vinterkläder och läste ut Svindlande höjder. Ett kort omdöme kommer. Annars har jag varit väldigt slapp. Imorgon tänkte jag göra lite, lite läxor och förhoppningsvis någon form av aktivitet. Men nu vill jag lägga mig och börja på en ny bok.

And I’m a god damn fool but then again so are you

Årets första skolvecka avklarad! Idag hade vi vanliga, icke nämnvärda lektioner fram till lunch. Sen for vi (ehm, typ gick över vägen...) till Hulebäck för att gå på öppet hus för kommunens alla 9or. Jag har i princip redan bestämt mig men vi gick ändå och lyssnade på presentationen av humanistiska programmet, där en viss bloggare råkade vara. Och tja, det var inte något särskilt tilltalande. Jag skulle aldrig orka läsa två moderna språk och latin. Efteråt åkte jag, Emma och Emilia till stan och det blev lite shopping och en lång fika på Fröken Olsson's. Himla trevligt, vi pladdrade på ett bra tag medan vi avnjöt varsin stor latte och en 1/2 browniemuffins. Känns jättekonstigt och tråkigt att vi om några månader inte längre kommer ses i princip varje dag. Men får försöka att inte tänka så mycket på't nu. Snart tänkte jag sätta igång med fredagsmiddag, jag serverar tortillapizza med kyckling denna afton.

Girl you'll be a woman soon


Årets första outfit: Skinnjacka Culture, kofta Gina tricot, linne H&M och jeans BikBok.

Gör sista finslipningen på min krönika och lyssnar på Coldplay. Har inte några större bektraktelser från denna torsdag. Sydde på min Herr Gårman-blå tygkasse på slöjden, vi började jobba med Selma Lagerlöf på svenskan, fiskgratängen var helt ok och avslutningsvis såg vi årskrönikan på so-lektionen. På hemvägen (som tar ca 25 min) hann det snöa, regna och till viss del också vara soligt. Ingen rolig dag att ha skinnjackan alltså.
Som vanligt är jag fruktansvärt seg med att komma igång med läxorna, så nu är det dags att bege sig.

Gitarren i butiken, symbolen för att skolka

Utdrag ur inspo-mappen: Carolina Engman och Sienna Miller
Nyduschad efter att ha ätit middag tillagad av min bror, och innan dess var jag på ett härligt step-pass med lite cha-cha-influenser. Onsdagen har bjudit på en hel del. På musiklektionen var det äntligen dags för mig och Sofia att spela upp vår "La chanson", men vi kom av oss lite och Katarina lät oss inte ens spela färdigt. Nya teknikläraren Håkan välkomnade oss med en drös svordomar men annars verkar han vara en trevlig prick. På lunchen satt me and my homiezzz försjunkna i Wordfueds fantastiska värld. På gympan spelades Dragostea din tei ur högtalarna och klassen svarade med lite dance. Mattelektionen innehöll en del rymdgeometri, en del betygsnack och en del av mindre koncentration. På hemvägen träffade jag på Alice och det blev prat om ditten och datten. Försökte skriva på min uppsats när jag kom hem men det gick inte riktigt pga störningsmoment (TV:n). Ska försöka mig på det nu framför mästerkocken och Biggest loser. Adjöken!

Nymålade klor

Blev inspirerad av denna artikel i CHIC och försökte mig på't själv. Jag tyckte det blev helt okej för att vara mig, men som den här tjejen blir jag aldrig.

Yeah the slight of my hand is now a quick pull-trigger

1 år sen
Tillbaks till skolbänken var det ja. Har haft en helt okej skoldag och alla lärare försökte lugna oss inför nationella proven. Blir nästan lite löjligt hur "oviktiga" de är. Men men, skall inte låta detta inlägg drypa av cynism. NO:n (vi jobbar med sex och relationer) var en liten nostalgitripp till tidigt 00-tal och det var längesen jag var road av så dåligt skådespel som i filmen Love Boogie. Älskar verkligen hur vuxna tror att tonåringar pratar, med svordomar tre gånger i varje mening. Vi skrattade gott hela klassen. Efter skolan gick jag hem till Sofia, tanken var att vi skulle repa inför vårt uppträdande med "La chanson" imorgon. Men det blev mest rostmackor och massor av skratt. Sen gick jag direkt till Friskis & Svettis för att gå på Step styrka, men pga av överbokning och dylikt fick jag gå hem med svansen mellan benen. Tur då att man har Lars Winnerbäck som sällskap i iPoden. Nu blir det middag och sen Sveriges mästerkock, hurra!

Lonely robot in a wasteland rusting in a lonely harbor

Sista dagen på jullovet och det snöar! Lite fint faktiskt, trots att jag är skeptisk mot vinter. Jag försöker bara ta det lugnt idag, inte för att det är något nytt. Tog ett långt, varmt skumbad och läste Svindlande Höjder imorse. Har bakat lite och ätit lunch, sen tänkte jag titta på någon film och mysa ner mig med en filt. Nej usch, orkar inte skriva mer gulligull nu, som att jag bara svävar på moln. Ha en fortsatt bra dag!

Kvällsbetraktelser

Har inte gjort typ något alls denna lördag. Blev i och för sig färdig med min musikkrönika och fikade hos farmor, men det är ungefär det. Jag är lite stressad över att lovet snart är slut, jag känner mig mer rastlös än utvilad, måste vänja mig vid att sova tidigare (det går ej så bra) och att de sista dagarna inte har åstadkommit särskilt mycket. Nej, imorgon skall jag ta mig i kragen och göra något av min dag. Det här håller inte.
Frågan är bara vad jag ska göra..?

A beautiful morning honey, while the sun is still shining

Idag har det varit det finaste vädret på hela lovet, och jag har sett både soluppgång och solnedgång. Jag och mina styvsyskon träffade Emma och hennes lillebror imorse och åkte in till Heden för skridskoåkning och fika. Det är himla kul med skridskor och det känns verkligen i benen efteråt. Vi hade jättekul och jag blev så glad att alla "klickade" med varandra. Jag och Emma kände oss som stolta föräldrar! Vi åkte runt, runt och stojade med pauser emellan. Man blir ju inte yngre med åren. Vet inte om det finns något bättre än när solen värmer samtidigt som man är rosig om kinderna och avnjuter en kopp varm choklad i gott sällskap. Bättre trettondag hade jag inte kunnat önska.

Simon och ekarna

Bildkälla
Känns som att jag inte hinner med så mycket på dagarna vilket gör mig lite stressad. Sitter just nu och lyssnar på Two Door Cinema Club medan jag skriver min musikuppsats. Idag har jag vart på bio med Mathilda och Elliot. Eller egentligen inte tillsammans, eftersom att jag såg Simon och ekarna, och de Happy Feet 2. Jag tyckte att filmen var bra. Lämnar det så eftersom jag inte direkt orkar skriva någon recension. Nu skall jag se till att skriva, adiooos.

För när jag var väck var du alltid där för mig

Igår spenderades eftermiddagen och kvällen med mina fina vänner Felicia och Sofie. Vi var på Kungsmässan och kikade på rean (ännu en gång), och jag fyndade ett läppstift från Maxfactor som är precis i den nyans som jag letat efter. Trots att det inte blev så mycket shopping var vi rätt nöjda när vi slog oss ner på Espresso House för en go fika. Och vi kom på den bästa lösningen för att fika ekonomiskt, hurra. Vi åkte hem till dem och åt delikat middag (alltid lika gott!) och det blev ännu en fika, i sällskap med Alfapet och filmen Ratatouille. Kan inte räkna till alla gånger vi sa "awww" till den gulliga råttan. Blev så betagen att jag också ville ha morrhår, hmrf? Åkte hem vid 21.30 för stackars Foffs förkylning har blivit värre. Men det var en jätterolig dag och jag är alltid lika glad efter att ha träffat dem!

Han är en del av atmosfären

Tjingeling. Jag har egentligen inte gjort något särskilt spännande idag så det finns inte mycket att förtälja. Men för en stund sen kom jag hem från en timmes promenad med Alice. Trots att vi bor grannar varannan vecka hinner vi inte ses alltför ofta så det är alltid kul när vi väl träffas. Nu lyssnar jag på Lars Winnerbäck och skall ta tag i de två uppsatser som skall vara inne på fredag nästa vecka. Dessutom har jag fått hem en julklapp idag. Jag har inte berättat att jag fick en iPhone på julafton! Men den fungerade inte så nu har jag fått en ny. Spännande.

Det gångna året 2011, del 2

JULI

Åh, sommar. Juli var verkligen en underbar månad (förutom det hemska på Utöya, förstås). Vi var i Köpenhamn när regnet vräkte ner, en helg jag sent glömmer. Emma et moi var på allsång och det bästa måste ändå ha varit när Swingfly rörde min hand, haha. Dagarna spenderades i sol och det blev ett dopp då och då. Parken vid vallgraven var full av folk. Ville man ifrån stan, som jag och Emma en dag, kunde man åka ut till ett vackert Saltholmen. Eller så kunde man åka iväg till mormor i Norrland i en knapp vecka. När jag kommit hem åkte jag till Barnsjön med Felicia & Sofie, och badade i det kalla vattnet medan familjen bredvid grillade för fullt. Efter att ha läst en massa Läckberg-böcker for jag och mamma till Fjällbacka och hade en jättefin dag.





AUGUSTI
Inledde månaden med semester i Skåne. Vi började nästan varje härlig dag med tennis på utebana. Det finaste minnet är från en ljummen kväll när jag satt på bryggan och skrev medan Mathilda och Elliot fiskade. Lite prettovarning på det där men så var det. En annan dag spenderades med Foff i Slottsskogen och det riggades inför Way Out West (kanske ska jag dit i år?!). Det blev en utflykt till Marstrand med mor och sen var det dags för Kulturkalaset i stan sista veckan på lovet. Såg Oskar Linnros på Liseberg med Emilia. På onsdagen var jag och Foff inne till sena kvällen, åt langos och churros och dansade till Eldkvarn och Arash. Sista dagen på lovet var jag, Foff och Sofie på Rix Fm Festival vilket traditionsenligt bjöd mest på Ramsells, Danny etc. Dagen efter började jag 9:an. I övrigt så sprang jag I Form-loppet i Slottsskogen med Mathilda & Viktoria, och Foff fyllde 18 år.




SEPTEMBER

En helt vanlig söndag i september var det sommarvärme och den spenderades på Göteborgs gator. Foff och Frida var hemma hos mig en lördag och vi hade en jättemysig och trevlig kväll. Den 16 spelade Håkan på Liseberg och det var självklart jättebra. Bokmässan stod på schemat och det var fullt av kändisar och kulturella människor. Jag fick prata lite kort med Camilla Läckberg och Martina Haag i alla fall. Men det bästa i september var resan till Halkidiki i Grekland. Det var jättefint, varmt och gött.



OKTOBER

Kom hem från Grekland till ett höstigt Sverige, oktober är en av de bästa månaderna på året. Jag praoade på Åhlens café vilket var lite av en besvikelse eftersom jag inte fick något extrajobb som de sagt. Men jag kanske inte var tillräckligt tydlig. Efter sista dagen på praon tog jag en fredagsfika i Haga med Emma, Emilia och Sofia. Den 21 fyllde jag 15 år och det var en fin födelsedag. Dagen efter blev jag överraskad med bio och trerätters av mina kära vänner. Oförglömligt. En eftermiddag var jag och Emma i Trädgårdsföreningen och dokumenterade hösten. För mig och far blev det också ett besök på Bengans cd-rea, heja Glasvegas och Jens Lekman!


NOVEMBER

I november hade löven fallit ner på marken, men inte deppade jag för det. Hade ett jättetrevligt höstlov med träning, promenader, filmkväll och besök i stan med olika kompisar. Med Emma och Emilia blev det ett besök i Botaniska trädgården och med Felicia, Frida och Sofie bio och fika. Vi sprang 1 mil med skolan och jag stukade foten rätt ordentligt, men den blev återställd på ett par veckor. Jag och mamma var på julmarknad en söndag och fick inspiration. Jag var på öppet hus på Sigrid Rudebeck och Ingrid Segerstedt. Spanade in julskyltningen på NK och så blev det Breaking Dawn.

DECEMBER

Det blev en grön december, inte mig emot. Dock blev det himla mycket regn och blåst. Jag var på öppet hus på Schillerska och samma helg bakade jag saffransskorpor och gjorde hallontryfflar. En ledig dag köpte jag julklappar i stan. På lucia hade vi luciatåg i skolan (några få i min klass var med, inte jag) och åkte 1 mil skridskor på Ruddalen. Vecka 50 lyssnade jag nästan alla dygnets vakna timmar på Musikhjälpen i P3, och näst sista dagen stod jag och Felicia utanför glasburen. Den 18 var det lilla julafton med "mammafamiljen", den 22 med mes amies. Annars var det vanligt julstök och julhelgen firades i Skåne. Nyår med Emma.

Hmm, blev inte så himla fint det här men det får duga. Ett bra år för mig personligen, dock har det hänt mycket hemskt i världen år 2011 (Utöya, krigen i arabvärlden etc.).

Det gångna året 2011, del 1



JANUARI

Ingen särskilt händelserik månad. På slutet av jullovet umgicks jag mycket med mina styvsyskon, vi var på Universeum och på Åby simhall. Vi hade trettondagsfest hemma med ett riktigt snökaos. Var med kompisar, tränade, promenerade i snön etc.





FEBRUARI

I februari hände det faktiskt en del. En hel drös vänner fyllde år, Emma firades med middag på Jensens Böfhus och Emilia med hemmaspa. I mitten av månaden var det sportlov och då blev det en hel del besök i stan med kompisar. Såg King's Speech på bio med Felicia och Sofie. Det blev promenader med Alice och så var jag på författarfrukost med Helena von Zweigbergk. Jag praoade på Furetti (skobutik på Södra Larmgatan) i 2 veckor vilket var både slitsamt, intressant och kul. Saknar att promenera i Vasa och Haga på lunchrasten.



MARS

Jag köpte träningskort på Friskis & Svettis, efter att ha blivit alldeles till mig efter ett Zumbapass. Började testa olika pass som afrodans och jympa. Nästan ett år senare är det fortfarande lika kul att träna. Annars så rullade
mars på som vanligt. Bilden är från en solig promenad runt sjön i vårvärme med Alice.




APRIL

I april kom våren med stormsteg. Jag spelade min sista tennisträning, och även om jag ibland saknar sporten i sig så saknar jag inte klubben och allt annat. Vi hade påsklov och då gjorde jag en hel del. Färgade tillbaka min naturliga hårfärg, var i stan och picknickade vid vallgraven, träffade kompisar, tog en utflykt till Slottsskogen med mamma och fikade vid tjärnet. Ett par dagar kunde man ha shorts på sig. I slutet av månaden var familjen i Skåne för att fira min plastmosters examen.



MAJ

En riktigt fin och överlag ganska varm månad. Det blev mycket solande på altanen. En tisdag var vi lediga och då sov Emma och Emilia över. Jag och Felicia var på en trevlig och nära Moneybrother-spelning på Liseberg. En vecka senare var jag och tjejerna, tillsammans med typ hela stan, på Veronica Maggio. Det var riktigt bra! Min far och styvmor sprang Göteborgsvarvet och jag stod vid Eriksberg och hejade. Stod nästan längst fram på Danny med tjejerna. Dessutom fyllde min bror, mamma, farmor och mammas särbo år.




JUNI

Utflykter, konserter på Liseberg, Håkan i Slottsskogen, minnesvärd skolavslutning, stan med vänner, sol, midsommar spenderad framför massa filmer och massa annat.
Juli - december kommer upp i veckan.


120101

Wow, vilken nyårsafton. Mamma lagade en delikat middag och hon hade gjort värsta Ernst-dukningen. Riktigt angenämt. Jag och Emma var på gott humör och det blev en hel dans till fjantig musik. Vi betade oss igenom ett par filmer, Pulp Fiction och Friends with benefits. Älskar Samuel L Jackson i PF. Strax före tolvslaget gick vi upp på kullen och där hade vi riktigt bra sikt över alla fyrverkerier. Vi skålade i persikoskumpa, som Emma så fint fått upp korken på. Tragiskt nog var det första sms jag fick 2012 från Comviq om mitt saldo. Men jag fick tack och lov sms innan midnatt, haha. Vi var uppe till typ 04.20 inatt och vaknade 13.30. Har aldrig sovit till så sent någonsin, herregud. Men det är väl det som nyårsdagen är till för antar jag. Vi åt brunch och degade ännu lite till och Emma for hem för typ en timme sen. Har duschat nu och tänkte på något vis sammanfatta det gångna året. Ses i nästa inlägg.

RSS 2.0