Midsommar

Min midsommar spenderades i god väns sällskap, alltså med Emma. Vi hade egentligen frågat hela gänget om vi skulle hitta på något men alla hade andra planer med familj, släkt, läger etc. Så vi fick "nöja oss" med varandra! Gick ner till centrum med paraply pga regnet, det doftade sommar och varm asfalt. Om man ändå kunde spela in dofter! Vi handlade lite och sen plockade vi blommor och slog oss ner på altanen för att göra våra egna midsommarkransar. De blev riktigt festliga! Vi blev hungriga och lagade plockmat/buffé till middag. Till och med Erik och hans kompis hjälpte till. Pappas dröm om att vi alla ska umgås tillsammans (tänk Brenda och Brandon i Beverly Hills 90210) var uppfylld för en stund. Det blev gott i alla fall. Eftersom vädret inte var på topp, med regn och mul, spenderade vi kvällen i soffan. Vi åt jordgubbar, Ben & Jerry och naturgodis och dog typ av skratt framför Grotesco. Genier är vad de är! Jag skrattade hest för min röst är väldigt raspig sen MTV i torsdags, men det börjar bli bättre. Emma slaggade här och vi somnade vid 2-tiden, lagom. Idag åt vi frukost och suktade efter en festival i Budapest med sjukt bra artister; Glasvegas, The Killers, Two door cinema club, The xx, Mando Diao, Noah and the whale etc. Kruxet är att den ligger samtidigt som Way Out West och att vi inte kan gå. Men att drömma har man ju rätt till. Nu tänkte jag chilla på dillen. Ha det!

Mtv world stage

Härlig dag jag hade igår! På dagen låg jag ute på altanen och läste i solen och mot kvällen bar det in till stan. Mötte Axel, Samuel, Rasmus, Emma och Emilia på bussen för en helkväll på avenyn. Först blev det middag och sen gick vi bort mot Götaplatsen där det var fullt med folk (närmare bestämt 50 000 pers totalt på hela avenyn). Det var party för hela slanten och vi skrålade med och dansade bäst det gick! Själva galan var kanske inget supermärkvärdigt, den som gjorde bäst insats var nog ändå B.O.B trots att hans musik är allt annat än vad jag i vanliga fall lyssnar på. Men han har utstrålning och satte fart på publiken som nästan hade somnat efter Tove Styrkes och Loreens monotona uppträdanden. En tjej stod och smygfilmade oss när vi dansade och hade oss. Kul att man kan roa andra! Vid 23-tiden var vi så varma och törstiga att vi lämnade Nelly Furtado efter två låtar. Vi köpte läsk och vatten (ååååh intresse!) och gick bort mot bussen i den ljumma sommarnatten. En väldigt rolig kväll!

It's such a shame for us to part

När jag klädde på mig kjol och linne imorse tänkte jag att om man låtsas att det är sommar, så blir det det. Jag fick rätt! Även om det inte är stekande hett har solen värmt hela dagen. Jag har vart på picknick med Emilia och hennes lillebror vid viken. Vi hade det fasligt trevligt med gofika, prat, kortspel och annat som hör sommaren till. När jag cyklade hem stannade jag vid tjärnet en timme. Där hittade jag en liten klippa där jag låg och lyssnade på musik i solen. Väldigt djupsinnigt, indeed. Nu hoppas jag att den där tacosen till middag snart är färdig för magen är tom. Ha det! Laddar möjligtvis upp bilder senare.

It was a strange time in my life

Otroligt mycket har hänt sen sist jag dokumenterade mitt liv här på bloggen, saker som är lite för stora för att förstå. Stunder som betytt så otroligt mycket för mig. Stunder då jag varit glad, euforisk, ledsen, besviken, berörd och känslorna flängt runt lite hur som helst. Bilderna får tala för det orkar jag helt enkelt inte med.
Rubriken kommer från Jens Lekmans låt med samma titel och jag kunde inte sagt det bättre själv. 2012-06-15 är ett datum jag kommer bära med mig resten av livet.

No matter what I'm by your side

Tänkte kika in lite på bloggen. I måndags tog en av mina bästa vänner studenten och jag hade äran att bli inbjuden på studentmottagning hos dem. Möttes i dörren av den finaste student jag sett! Bjöds på utsökt buffé, tipspromenad om huvudpersonen, tårta och massa skratt. Satt kvar med Sofie och Frida efter att Foff gått ut, det var en jättetrevlig kväll!

In my place were lines that I couldn't change

Nu är jag här igen. Det har vart lite berg- och dalbana den här veckan, upp och ner. På mors dag uppvaktade jag både mor och farmor, sen tittade jag på mina vänner som sjöng i Världens kör tillsammans med Augustifamiljen och Anna Maria Espinosa i Konserthuset. Det var väldigt fint, går inte att beskriva med ord. Mamma fyllde år i måndags, det var kalas och tjejmiddag här hemma. I tisdags pluggade jag och Emma hos Sofia efter skolan innan vi tittade på Kulturskolans balkankonsert där Emilia sjöng så fint så. I onsdags skrev jag i princip klart mitt arbete och sen for jag tillsammans med Emma till Liseberg för att kolla på Rebecca & Fiona. Party! Dessutom såg vi Andreas Wijk för typ tusende gången (inte alls krydd). Kändisarnas stad! Torsdagen var inget att tala om men i fredags trampade jag 3 mil på cykeln, med anledning av skolans årliga version av Vätternrundan. Helgen har vart chill, igår blev det lite shopping åt min bror i stan och sen kom Emma över och vi hade mys med film och gott. Hon drog tidigt (aka 22.30) och då såg jag på Dirty Dancing i min ensamhet. Den är cheesy och ganska töntig fast jag gillar't. Idag har jag inte gjort något av intresse så jag tror jag sätter punkt här. Imorgon är en stor dag!

RSS 2.0