One night of magic rush, the start a simple touch

Åh, den här fredagskvällen har verkligen varit en höjdare. En sån där man minns och längtar tillbaks till i november. I alla fall, jag och mina fina vänner tog cyklarna bort till Hästviken och grillade i värmen. Det blev mycket snack och skratt som det alltid blir med oss. Fast att bara ligga tysta bredvid varandra och lyssna på akustisk gitarrmusik i sann sommarkänsla är också himla fint. Var hemma igen runt kvart i nio, duschade av mig grilloset och satte mig ute på altanen med filt och musik. Så ja, jag har haft en väldigt bra kväll. Nu tänkte jag gå och lägga mig, god natt!

Världens bästa Disneyfilm

Detta är till dig, Elmo.

Don't you try to pretend it's my feeling, we'll win in the end

Gif från Weheartit. How I met your mother ♥
Vad gör jag inne på bloggen vid den här tiden? Idag är jag typ ledig. Vi har ledig förmiddag och resten av "skoldagen" består av att titta på åttornas musikal. Skall cykla ner mot Kulturhuset om en timme. Denna morgon har jag ätit frulle till Rix Morronzoo, målat naglarna och lyssnat på 80-talsmusik. Så himla trevligt att vakna upp med Blondie och Simple Minds. Nu skall jag skriva lite på historiearbetet, i eftermiddag hoppas jag att jag har tid att sola lite. Ha en jättebra dag mina vänner!

Now my feet won't touch the ground

Undrar om någon läser detta när det är så fint väder? Själv sitter jag ofrivilligt inomhus eftersom jag har ett stort historiearbete att sätta tänderna i nu innan betygsättning. Har haft en riktigt trevlig dag som jag tänkte skriva lite om innan det blir dags för "kampen om allmän rösträtt". På idrotten tog jag en promenad med Sofia & William, vi stekte i solen och tittade på fluffiga gässlingar också. Sen var det matte och då dimpade ett mail från Janne Josefsson ner i min inkorg. Hade skrivit lite om mitt skrivintresse och frågat om praktik eller så. Nu fick jag inte det men han hade tagit sig tiden att skriva ett väldigt trevligt och uppmuntrande mail, det gjorde min dag. Janne är min idol. Haft lyckorus hela dagen. Var till och med så galen att jag tog mer bröd än tillåtet i bamba. Så galen att jag började använda Instagram bara så där. Eftermiddagslektionerna har mestadels utspelat sig utomhus, så himla gosigt med sol. Nej nu måste jag börja med pluggandet. Ha det bra mina vänner!

Help me sleep without dreaming

Trött men lite (med betoning på lite) solbrändare är jag efter en somrig söndag i goda vänners sällskap. Emma och Emilia har vart här och vi har allmänt mest hängt. Solat i trädgården, ätit min hemgjorda mango/vaniljglass och suttit och pratat vid Ötjärn. Som Eva och Annika gör efter varje skoldag. En riktig mysdag. Pratade om sommaren, om allt vi vill göra. Det är nära nu.

Turn again and turn towards this time

Det är inte så dumt med långhelg ändå! Det mesta av de två senaste dagarna har spenderats med Felicia och Sofie. Vi hade lite mys med spel, musik, film och mat på onsdagkvällen. De sov över och igår var vi en runda i stan. Spatserade runt och tog en fika, dessutom fick en fin topp följa med hem. Det var trevligt att ses. Efter att ha kommit hem från stan igår somnade jag en timme mitt på ljusa eftermiddagen. Tror jag har sovit lite för lite den här veckan. Trots min trötthet tränade jag på crosstrainern och gjorde lite styrka i en dryg timme, lite duktigt. Denna fredag har inte bjudit på några stora händelser hittills. Vännerna är upptagna så jag får umgås med mig själv. Var nere på bibblan och lånade böcker, behöver stilla mitt läsbehöv som har kommit i kläm med skolarbetet. Har inga direkta planer för resten av dagen, det blir väl lite tv-serier, pyssel och fredagsmys. Hoppas ni har en roligare dag än jag!
Ingen sommar utan Göteborgs egen Michael...

Du är inte ensam om att bära denna längtan


Let's call this the comeback. Jag har haft mycket att tänka över på sistone, men nu kände jag att jag kunde ta mig lite tid till bloggen. En vecka har gått och en del saker har hänt. Jag har jobbat (pappas plåster), pluggat, lett en gympalektion, hejat på pappa och Vicka när de sprang Göteborgsvarvet, vart på grekisk restaurang och bäst av allt: varit på klassresa. Från söndag eftermiddag till måndag eftermiddag befann sig klass 92 på Ästad gård utanför Varberg. Vi hade det väldigt trevligt, jag och mina vänner. Vi hade untz untz i bilen, spelade brännboll och fotboll, hade lagtävlingar med löjlig fingerfärg i ansiktet, pratade och skrattade vid brasan, gick nattliga promenader, grillade kå(r)v och sov i världens kallaste tält där oförglömliga saker skedde. Är så glad över det fina gäng vi har (alla är ej med på bilderna). Ni gör mig till en väldigt glad tös.
Imorgon är det veckans andra och sista skoldag, hoppas den går kvickt förbi ty finbesök väntar i Skogen.

Jag vill ha dig du är min du är bara min

Sup? Ursäkta för det tillfälliga avbrottet. Jag förstår att ni klickat in på denna sida många gånger och suckat över bristen på uppdatering. Förlåt alla läsare. Er bloggerska är nu tillbaka. (älskar ironi)

I mitt fabulous life har "massor" av saker hänt sen fredag. I lördags tränade jag och gjorde annat ointressant. I söndags var jag och mor på Ullabulla på förmiddagen. Det blev skor och typ hygienartiklar, indeed spännande. Drack mindre gott kaffe där. Alltid lika glammigt på Gekås. På eftermiddagen jobbade jag, på kvällen skrevs det skräcknovell. Så det så. Igår hände väl inget in particular förutom muntligt, nationellt prov i engelska som kändes som ett härligt kafferep mellan fyra flickor och en engelskalärare. 50 minuter gick himla snabbt. Jenny är bäst. Att hon har samma musiksmak som moi gör inte saken sämre. På minuskontot är vår klass väldigt oentusiatisk till klassresan på söndag. Fin sammanhållning, jojomen. Idag blev det stök med vårt step-pass på gympalektionen som blir av imorgon istället. Sitter och grejar med musik, planering etc. Hade nog inte valt detta om jag vetat om hur mycket jobb det skulle bli. Vi får hoppas att det lönar sig imorgon och att klassen tycker det är kul. Som att detta inlägg är nog tråkigt kan jag konstatera att jag är väldigt skoltrött och pallar inte riktigt med längre. Tur då att man kan lyssna på Kent på rasterna.

If you give a little love you can get a little love of your own

Hej hej, jag är inte på Maskinen och steker. Jag är hemma och har haft en riktigt bra fredag, jajamen. Tyckte det var himla trevligt att ta sig en promenad med Jenny (our dear English teacher!), Sofia och Axel efter lunchen. Hon blev helt till sig när vi frågade, ungefär som när Marina fick höra att vi pratat franska hela mattelektionen. Nördar. Efter skolan gick jag hem till mig i följd av ett gäng goa människor; Axel, Emma, Samuel, Emilia, Sofia och William. Vi spelade familjegeni med barnfrågor, hade tekalas, såg på film och hade det allmänt trevligt tillsammans. Nu på kvällen har jag sett på 90-tals romantisk komedi à la Tom Hanks. Feeling good.

Le 3 mai

Hej, jag har inte suttit vid datorn därav utebliven bloggning. I måndags hade jag en väldigt trevlig och rolig Valborg. Jag var i stan med Emma, Samuel och William. Det blev lite parkhäng i Vasa, cortègen, sen middag på Subway, massa skratt och upptåg. Att det var fint väder gjorde inte saken sämre.
På första maj jobbade jag större delen av dagen. Därefter blev det matteplugg på soliga altanen. Jag hade nämligen nationellt prov igår som fick förvånansvärt bra, alltid uppskattat. Även svenskaprovet idag gick jag bra, så jag borde vara glad, och det är jag. Men just nu känner jag mig lite kvällsdeppig. Trött, blandade känslor all over the place och nedstämd musik på Spotify. Smsar med Sofia som alltid ger bra råd och stöttar, är så glad att ha dig som vän! Nu blir det Debatt, Belinda är beeezt.

RSS 2.0