Trött som en sork


Världens finaste hund, Z ♥

Hejsan! Igår blev det som sagt en liten roadtrip ner till Malmö. Vi åt middag och umgicks med släkten och så sov vi över. Har sovit dåligt inatt så är rätt trött idag. Vi kom hem vid 13-tiden och har hunnit med det ena och det andra. Egentligen ville vi åka in till stan och se på Chalmerscortègen men vi tar det nog lugnt hemma istället. Imorgon lär jag behöva plugga lite men ska träna också. Nåväl, ha en trevlig valborg!

Jeudi soir, le 28 avril

Hej! Det är en trött Josefin som skriver. Imorgon har jag SO-prov så jag har pluggat hela eftermiddagen och lite nu på kvällen. Det har också hunnit med en timmes afrodans på Friskis. Sista gången, lite tråkigt men det finns ju mycket annat kul! Well well, det jag ville säga var att jag åker till Malmö imorgon efter skolan och firar en släktings examen. Så ni får inte något inlägg förrän på lördag. Men visst har ni vettigare saker för er?

/J

Before you change for me, change for you


© Gula tulpaner

T-shirt Pimkie, chinos Cheap Monday, halsband H&M och Converse

Nu ska jag snart cykla ner till skolan, börjar 10.40 idag. Vi hörs!

Love is our resistance


© Gula tulpaner

Så var lovet slut. Känns inte alls kul med skola igen med tanke på det fantastiska vädret. Timmarna på altanen byts ut mot lektioner. Men idag har jag i alla fall njutit av ledigheten. Jag mötte Emma och Emilia på Ica och vi köpte fika som vi tog med oss till tjärnet. Där satt vi ett par timmar och pratade i solskenet, sen cyklade vi hem till mig. Vi fortsatte eftermiddagen solandes på altanen med bra musik. Kändes som det lika gärna kunnat vara juni. En jättetrevlig dag!

Nu har jag precis ätit middag (grillat, mums!) och gör en Spotifylista med gamla godingar. Måste lägga mig i tid ikväll, uppstigning 06.50 imorgon. Som ni märker är jag väldans positiv!


Söndag i Slottsskogen







© Gula tulpaner -

Hallå världen! Större delen av min dag har spenderats i Slottsskogen med min kära mor. Vi har solat, haft picknick, ätit glass och sätt på både sälar och pingviner. Jag har också hunnit med ett träningspass på crosstrainern här hemma. Nu tänker jag njuta det sista av denna söndag. Imorgon ska jag träffa Emma och likaså Emilia som kommit hem från Toulouse! Hurra!

Toodles!

Påsk hos vännerna

Halloj, har ni en bra påskhelg? Well, I certainly have! Igår åkte jag ner till Felicia & Sofie för en härlig långfredag. Ja, egentligen skulle man väl suttit tyst på en obekväm pinnstol i ett vitt rum hela dagen och minnas Jesus död, men vi åkte till Kungsbacka! Vi gick runt i många butiker och så tog vi en fika på Espresso House. Jag och Sofie åt så himmelskt goda mackor med kyckling och mozzarella. Vi åkte så småningom hem och hade en photoshoot utomhus innan det var dags för middag. På kvällen såg vi på Talang, första gången för i år för min del, och på film. En väldigt mysig fredag som inte kändes lång utan väldigt kort!

Så idag hade vi också trevligt fram tills att jag skulle hem vid halv två. Nu på eftermiddagen har jag solat i trädgården. Det är ju +21 grader! Snart blir det påskmiddag med familjen. Känns skönt att vara hemma och ta det lugnt. Slutligen önskar jag en glad påsk och att ni får en trevlig kväll!


Hårfärgning

Hejsan! Nu har jag äntligen färgat håret. Min styvmamma hjälpte mig och vi använde toningen "mid blonde 7N" från Goldwell, köpt hos frisören. Jag tyckte att det blev väldigt bra, nyansen är väldigt lik min naturliga färg.

FÖRE: Utväxt på ljusa slingor som jag gjorde hos frissan i juni förra året. Håret känns sådär...



EFTER:
Mörkblont, färgat med Goldwell 7N. Håret känns fräscht och friskt!



20


©
Gula tulpaner -

Dag 20 – Din favoritidol och varför

Big surprise va! Men det skulle vara moraliskt fel att skriva någon annan än just Håkan Hellström. Pappa lyssnade mycket på hans skivor. Jag tyckte att de var bra men jag hade andra idoler. Men runt 2007-08 blev jag frälst. Och här är vi, 4 år senare.

Vad som är så speciellt med Håkan är hans sätt att uttrycka sig i sina texter. Han är mästare på att förmedla känslor. Folk må säga vad de vill om hans sångröst, men jag skulle inte vilja att han lät annorlunda. Han sjunger inte alls falskt. Håkan har lyckats behålla sitt sound genom åren utan att bli kommersiell och slätstruken. Hans musik funkar till alla humör. När man är glad, upprymd, nostalgisk, ledsen eller arg. Jag har sett honom live 3 gånger och det är lika magiskt varje gång. Förra året fick jag även träffa honom på skivsignering på Rock House. Han var lika trevlig som man förväntade sig trots att mötet blev ganska kort, det var ju många som skulle få skivan signerad. Den 4 juni ska jag se honom live igen, denna gång i Slottskogen.

För du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel.

Mercredi, le 20 avril

Mornin'! Idag har jag lite olika saker som ska göras. Vid 12-tiden ska min styvmamma färga mitt hår, mörkblont! Det är min naturliga hårfärg. Ni får se resultat efteråt, om det nu inte skulle råka bli kycklingblont.... Vore i och för sig ganska passande så här i påsktider. Någon gång under dagen ska jag gå en promenad med Felicia också, himla trevligt. Och ikväll är det final i Sveriges mästerkock (heja Jennie!) och Grey's.

Nä, nu kör vi igång!


Det blir 10 kronor, tack


© Gula tulpaner -

Say what? Jajamensan, detta halsband köpte jag på Lindex för 10 kr, nedsatt från 80! Iiiih, älskar att fynda!

There will be no holding back, I'll tell you a feeling


Bild tagen av Emma!

Kofta Lindex, topp Topshop, kjol Stradivarius, väska Accent, sneakers Esprit


Diamonds are forever







© Gula tulpaner -

Dagen har spenderats med Emma inne i the one and only Göteborg. Vilken sommarkänsla, jag har inte behövt ha jacka på mig. Vad gjorde vi då? Jo, först kikade vi runt i affärer. Mycket fint, särskilt inne på Zara och H&M! Sen köpte vi med oss sallader på Paprika och satte oss på Floras kulle vid vallgraven. Väldigt trivsamt om man räknar bort alla stackare som letar efter pantburkar i sopkorgen. Sen kollade vi lite mer och Emma var jättenära på att köpa en väska. Därefter köpte vi varsin mjukglass och slog oss ner vid Brunnsparken. En väldigt trevlig och rolig dag hade jag med dig, fina vän!

Morotskaka



© Gula tulpaner -

Igår bestämde jag mig för att baka morotskaka! Jag följde detta recept. Den blev väldigt god och glasyren är fullkomligt ljuvlig!

Good morning pumpkins!

Jag vaknade för en stund sen och nu är det dags att börja göra sig i ordning. Om ca 2 timmar ska jag och Emma in till stan för att hänga, kolla i butiker, luncha och fika. Det ska bli jättetrevligt! Vi hörs när jag kommer hem, ha en bra dag!

/Josefin

PS: Mille Wernbloom är född, grattis Nina och Pontus! DS


Welcome sunshine!


© Gula tulpaner - 23 grader i solen!

Hejsan, jag tog en liten solpaus. Det är värsta försommardagen! Riktigt varmt i solen, jag har t-shirt och shorts på mig. Har vart utomhus och solat, målat naglarna och läst sen 10-tiden. Härligt! 17.30 ska jag träna step på Friskis med Emma. Beach 2011 here I come!

15


Bildkälla

Dag 15 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig

Stilmässigt, Blair Waldorf i GG.

Vackra aprildag



© Gula tulpaner - Nu kommer vitsipporna!

Hej godingar! Visst har ni vart ute i det fina vädret? Det har jag. Efter en god frukost så satte jag mig ute i solen och läste. Sen promenerade jag ner till centrum och uträttade lite ärenden. Efter det åt jag och pappa lunch ute innan det var dags att cykla ner till Friskis för ett stenhårt Zumbapass. Jag älskar det, en riktig energiboost! Efteråt cyklade jag hem och duschade and here I am. Snart är det Gossip Girl och sen blir det grillat till middag. Tanken på att jag är ledig är helt underbart. Detta påsklovet kommer att bli bäst!

Sista tennisträningen

..om cirka 1,5 timme. Jag bestämde mig för att sluta för några veckor sen och det känns vettigt. Jag började spela i nybörjargrupp hösten 09 och har gått kvar i princip samma grupp sen dess. Vi har bytt tränare 3 gånger. Förra vårterminen hade vi en jättebra tränare så jag blev väldigt förvånad när vi inte fick honom till hösten. Men jag fortsatte ändå. På senare tid har jag känt att jag inte har utvecklats så mycket teknikmässigt och den där känslan av att "Gud vilken rolig träning det var idag!" har försvunnit. Jag har egentligen aldrig strävat efter att bli nästa Robin Söderling eller att vinna Wimbledon men man vill ju fortfarande bli bättre.

Trots att jag har en av mina bästa vänner plus min granne som jag också är god vän med så känns det som att det är dags att tacka för mig. Nu har jag dessutom tränat på Friskis & Svettis i en månad (på måndag) och det trivs jag jättebra med. Så det är därför jag har valt att sluta. Men det behöver ju inte betyda att det är sista gången jag tar fram min racket.

/Josefin

Somliga ljus brinner aldrig ut


Bildkälla

Oskar Linnros spelar på Lisebergs stora scen den 15 augusti, samma dag som skolan börjar! Hurra! Då vet ni vart ni hittar mig.

11


© Gula tulpaner -

Dag 11 - Ett ögonblick

Den här dagen minns jag som igår! Det var den 4 augusti 2010. Foff var hemma hos mig (i mitt förra hus) på dagen och sen på kvällen åkte vi in till Liseberg för att se på Marit Bergman. Jag hade fått öroninflammation men upplevde inga besvär, så jag gick ändå. Den kvällen var verkligen ljuvlig! Marit ensam på scenen med ett piano, vi på första raden, sommar i luften (eller det var ganska kallt..) och bra musik. Dagen efter fick jag pencillin för min öroninflammation, haha. Men det var det värt!

You can sigh when I shower for too long


© Gula tulpaner - Nu är det dags för fika på uteserveringarna igen!

PÅSKLOV! Det är ju fullkomligt underbart! Idag har vi haft likabehandling som tema i skolan. Vi fick se en norsk film, Mannen som älskade Yngve, tror jag att den hette. Den var rätt usel faktiskt. Sedan har vi jobbat med lite andra grejer. Lite subtilt ämne, tyckte att det var bra att togs upp.
Idag har jag också köpt hårfärg hos frisören. Jag skall färga tillbaka till min naturliga hårfärg. Just nu har jag väldigt mycket utväxt, i alla fall enligt mig, på mina ljusa slingor som jag gjorde i juni förra året. Så nu när jag färgar skall utväxten förhoppningsvis inte synas. Ni fattar!
Just nu slappar jag bara. Ikväll blir det fredagsmys och imorgon min sista tennisträning.

/J


22

Dag 22 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg

När jag är glad lyssnar jag gärna på: Marit Bergman - I will always be your soldier
                                                      Oskar Linnros - 25
                                                      Håkan Hellström - Mitt Gullbergs Kaj Paradis

Ledsen: Bruce Springsteen & The E Street Band - The River
           
Muse - Starlight
            
Broder Daniel - No time for us (acoustic)

Uppspelt: Markus Krunegård - Jag är en vampyr
              
ABBA - Tiger
              Glasvegas - The world is yours

När jag är uttråkad och arg vet jag faktiskt inte. Är jag arg lyssnar jag förmodligen inte på musik.

So we made our own computer out of macaroni pieces


© Gula tulpaner -

Hej du som läser! Jag har vart lite off but here I am again. Igår simmade vi med skolan, 1000 m. En baggis! Sen så tränade vi på livräddning och fick hämta en docka (med en människas tyngd) 3 meter ner i vattnet. Det gick bra och sen belönades vi med festis, baguette och frukt. Vem var det egentligen som tog min festis?! Jag ställde ifrån mig den (oöppnad) och när jag vänder mig om den är den borta. Mysterium...
På slutet av dagen kramade jag om Emilia ett tag, hon åkte nämligen till Toulouse idag den rackaren! Jag hade gärna följt med. Men vi har också ganska trevligt väder, solen skiner och det är dryga 10 grader. Man ska inte klaga!

Om en stund ska jag promenera med min kära bror ner till Friskis. Han ska gymma och jag ska på afrodans med Emma! Är riktigt taggad.

See you!


Mardi, le 12 avril

Hallå hallå! Vad jag gör här? Idag har jag studiedag, hurray! Dagen lär spenderas på ett eller annat sätt, har faktiskt inte riktigt bestämt vad jag ska göra.. Och så regnar det ute, toppen. Bye!

8


©
Gula tulpaner - Fika på Le Pain Francais

Dag 8 - Min dag

Hej readers! Wow, idag har det varit + 17 grader ute! I förmiddags åkte jag och moder jord till Allum för en shoppingtur och fika. Det var mest nödvändiga grejer som fick följa med hem, men också ett par helt underbara sandaletter från Tamaris. Vi har samma storlek så det blir ett par mor/dotterskor. De är helt sjukt sköna för att vara med klack. Längtar tills det blir sommar så att jag kan använda dem. Men idag kändes det inte så långt borta. Anyway, när vi kom hem gjorde mamma en utsökt ceasarsallad och resten av eftermiddagen har jag suttit ute och räknat matte. Nu har jag pluggat så det är bara att göra provet kvar. Är nervös...

Den här helgen har i alla fall vart grym. Igår hade jag och Emilia en intensiv tennisträning och på kvällen såg jag och mamma på Himlen är oskyldigt blå. Den var ganska bra, och när Ted Gärdestad spelades i solnedgången så fick jag sommarkänslor i hela kroppen. Idag är det 2 månader kvar till sommarlovet..

Just nu sitter jag nyduschad och lyssnar på Glasvegas nya. Väldigt bra skiva! Har redan nya favvisar. Om en halvtimme är det äntligen Gossip Girl-premiär. Vi hörs!

/Josefin

6

Dag 6 - Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv

Ett nytaget foto blir det inte, men 15 (o)intressanta fakta om mig kan jag väl försöka skrapa ihop. Jag vet att jag är ganska löjlig med att inte visa mitt ansikte, men det är helt enkelt så att jag inte känner mig trygg med det, och det hoppas jag att ni respekterar. Nog tjatat, nu kör vi!

1. Jag har gått i lite olika sorters aktiviteter genom åren. Jag har gått i dans (som liten), Missionskyrkans scouter, simning (ca 4 år + simskola & märkestagning som liten), spelat piano och nu senast tennis. Jag har min sista tennisträning på lördag.

2. Jag är väldigt feg, eller försiktig, fysiskt sett. Är alltid rädd för att göra mig illa!

3. Jag har ett ganska stort synfel. Jag är översynt och har haft glasögon sen jag var 3-4 år.

4. Jag har en stor passion för shopping! Älskar klänningar/tunikor.

5. Jag har aldrig rest utanför Europas gränser. Länder jag har varit i är Spanien, Cypern, Grekland, Kroatien, Danmark, Italien och England. I september ska jag till Halkidiki, Grekland.

6. Jag skulle gärna vilja åka på språkresa, till England eller Frankrike.

7. Jag var tärna och spelade piano på ett bröllop för 3 år sen.

8. Jag älskar att läsa! Just nu läser jag Hundraåringen.

9. Jag har ansökt om att bli graffitireporter i GP två gånger, men fått nej.

10. Jag var rädd för Dobby i Harry Potter när jag var liten. Nu tycker jag att han är världens gulligaste!

11. Mina favoritårstider är alla förutom vintern!

12. Förra året träffade jag min idol Håkan Hellström, det var väldigt stort.

13. Min familj och jag var i London i vintras samtidigt som det hölls en jättestor demonstration mot regeringen och prins Charles och hans fru Camillas bil attackerades.

14. Jag hatar salami, bönor, rå ingefära, marsipan och mögelostar. Annars är jag en sann gourmande (matälskare)!

15. Jag sover minst 8 timmar per natt.

7

Dag 7 - Vad är kärlek?

Egentligen är jag väl lite för ung för att svara på den här frågan så vi får utgå från det jag har upplevt hittills. För mig är kärlek en känsla som kan komma lite när som helst. Det kan vara ett gulligt sms från din bästa vän när du mår som sämst, det kan vara en kram, när du är på konsert och din favoritlåt spelas, när du bläddrar i gamla fotoalbum, en återförening, när någon låter dig gå under sitt paraply i ösregnet, när du får beröm för något du jobbat väldigt hårt med, när du är sjuk och blir ompysslad av familjen, när någon du inte hört av på ett tag ringer, när du får någon att skratta eller när du kommer hem efter en lång resa. Detta är bara några få exempel på vad kärlek kan innebära.

With love
Josefin

You don't need me as much as I need you


© Gula tulpaner -

Skjortklänning Guess, Converse

Fortsätt när allt du levt för räknats ut som ett skämt


© Gula tulpaner - VÅR ♥!

Hej på er, kära läsare! Vilket fantastiskt väder vi har i Göteborg idag! Det var ren och skär lycka som uppstod när jag kom hem från skolan och äntligen fick komma ut i vårvädret. Lyssnade på Coldplay och tog lite bilder i solskenet. Vi får hoppas att det håller i sig hela helgen. Dessvärre har jag matteprov och en presentation i engelska på måndag, så det lär inte alls bli pluggfritt. Men kanske kan man studera utomhus? Ikväll blir det i alla fall thaigryta till middag och sen fredagsmys. Fab! Med detta önskar jag er alla en jättetrevlig helg, take care.

Bloggar från hemmet

Hej på er! Idag är jag hemma från skolan pga min förkylning. Hur jag mår? Är inte lika snuvig längre, men nu har jag istället ont i huvudet och är täppt i näsan. Dagen hittills har bestått av att se på film och plugga. Jag hoppas att jag kan komma till skolan imorgon. Kan ju inte låta alla sakna mig allt för länge (en stor drös ironi)!
Här kommer nästa punkt från listan.



Dag 2 – Varför började du blogga?

Detta är faktiskt inte min första blogg. Jag har haft flera stycken: Josefins mode, Josefins sida och Som ljuv musik. Jag började blogga eftersom att jag har stor skrivlust. Sen så hade och har fortfarande mina då ganska nya kompisar Sofie & Felicia bloggar och då ville jag också ha en.
När jag började blogga minns jag att det var ganska nytt i min vänskapskrets. Nu har varenda kotte en blogg, vilket självklart är jättekul men samtidigt blir det svårare att få fram nya toppbloggar. Om man inte vill börja provocera då, det verkar ju gå hem...

Vad som är så roligt med att blogga är kommentarer, att ta bilder och att man kan få skriva av sig lite. Det är roligt att hitta nya att läsa och känslan av att "Jo men det här inlägget blev ju ganska bra!".

Nu, lunch!

1


Vackert självporträtt

Dag 1 - Presentera mig själv



Jag heter Josefin och är inne på mitt 15:e år. Jag bor i en ort 1 mil utanför Göteborg. Familjen är stor med många plast- och styvsläktingar etc. Har några väldigt nära vänner som jag gärna umgås med på fritiden. Annars tycker jag om att skriva, lyssna på musik, fotografera, träna på Friskis & Svettis och helt enkelt njuta av livet!
I skolan tycker jag mest om språkämnen och SO. Har tänkt gå samhällsprogrammet på gymnasiet.
Är en riktig tv-serienörd och älskar Gossip Girl, Grey's Anatomy, OC och How I met your mother. De frästa musikidolerna är Håkan Hellström, Oskar Linnros, Kent, Salem Al Fakir, Glasvegas m.fl.

I framtiden vill jag gärna arbeta som journalist och flytta utomlands. Jag älskar storstäder så kanske London eller New York.

Det var det!

Hold me in your arms and sway me like the sea

Hallå! Just nu är jag inte särskilt munter, jag har nämligen åkt på en ordentlig förkylning. Dagen har varit en enda stor kamp mot snuvan. Hade två prov idag, så det var enbart därför jag gick till skolan. Proven (musik & spanska) gick i alla fall ganska bra. Dagens goda gärning kommer helt klart från min musiklärare. Hon såg att jag satt med näsdukar när jag gjorde provet, så då ställde hon papperskorgen bredvid så att jag inte skulle behöva resa mig upp för att slänga dem. Tack!
Jag har i alla fall bestämt mig för att stanna hemma imorgon och försöka bli frisk. Det blir plugg och mycket tedrickande skulle jag tro. Har lite tv-serier att se på också. Vi får hoppas att jag mår bättre på torsdag.
Vi hörs!

Nysningar
/Josefin


Mitt namn är mycket och jag vill ha mer

Hejsan! Jag har sett den här utmaningen på många bloggar så jag tänkte faktiskt göra den själv. Kommer inte svara på allt eftersom att en del saker är lite väl personliga. Men annars så!

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 – Varför började du blogga?
Dag 3 – Meningen bakom ditt bloggnamn
Dag 4 - Mina föräldrar
Dag 5 - Mina syskon
Dag 6 - Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv
Dag 7 - Vad är kärlek?
Dag 8 - Min dag
Dag 9 - Min bästa vän
Dag 10 – Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
Dag 11 - Ett ögonblick
Dag 12 - Min tro
Dag 13 - Det här åt jag igår
Dag 14 - Den här veckan
Dag 15 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 – En dålig vana du har
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 – Din favoritidol och varför
Dag 21 - Den här månaden
Dag 22 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
Dag 23 - Ett annat ögonblick
Dag 24 – Ett foto på en plats du varit på
Dag 25 - Det här får mig att må bättre
Dag 26 - Det här får mig att gråta
Dag 27 - En första
Dag 28 - Mina rädslor
Dag 29 - Min favoritplats
Dag 30 - Det här saknar jag
Dag 31 - Mina ambitioner
Dag 32 – Ett foto på dig och din familj
Dag 33 – Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Dag 34 – Planer/drömmar/mål du har
Dag 35 – Smeknamn du har och varför
Dag 36 - Det här upprör mig
Dag 37 – Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?
Dag 38 – Ett foto på något som gör dig lycklig
Dag 39 – Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?
Dag 40 – Vad har du sug efter?
Dag 41 – Ett brev till dina föräldrar
Dag 42 – Din favorittid på året?
Dag 43 – Ditt favoritplagg?
Dag 44 – Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?
Dag 45 - Ett sista ögonblick


Pain pain never again


© Gula tulpaner - Ett år sedan

Hej! Nu var det ett par dagar sen sist. Har loggat in och ut från Blogg.se och förtvivlat försökt komma på något att blogga om, men det har inte gått så bra som ni märker. Nåväl, livet flyter på som vanligt och allt vad det innebär. Sen sist har jag gått i skolan, gjort läxor och tränat. I tisdags var vi på jympa och det var sjukt mycket jobbigare än vad jag trott. Var helt matt efteråt. Men igår var vi på afrodans och det var riktigt bra! Salen var nersläckt med endast ett par blockljus och ljuset utifrån. Väldigt rolig träning med mycket höfter, kondition och smidighet. Rekommenderas!

Idag då? Har vart i skolan och där hände inget utöver det vanliga förutom att vi hade sexualkunskap med kuratorn. Jag trodde att alla skulle bubbla av skratt men istället visade de flesta på stor mognad. Vi kanske inte är så hopplösa trots allt!
På eftermiddagen har jag sett på Project Runway och läst musikhistoria. Just nu lyssnar jag på Glasvegas nya, gillar't! De var ju på Bengans igår och signerade. Jag hade först tänkt att gå men valde att träna istället. Det kommer fler chanser! Och jag är så himla sugen på att gå på WTAI, men vet ingen i kompiskretsen som ska gå. Och så måste jag skaffa ett sommarjobb. Men det skriver jag om någon annan gång.

Adjöken!

RSS 2.0