Rix Fm Festival








Alla bilder tagna av mig!

Felicia & Sofie när vi åt lunch, sen skrev vi Roger & Lustig med kajalpenna i pannorna, Roger och Ola Lustig på scen, Darin tar i från tårna, Ola kör fullt ös, EMD avslutar konserten.

Som sagt, igår var vi på Rix Fm Festival. Ett icke-behagligt skyfall öste ner på eftermiddagen, men vi lyckades få några regnponchos på Göteborg Energi och sen fick vi ta skydd i ett tält. Sedan var det dags att gå bort mot stora scenen. Det var mycket folk redan 1 timme innan, men vi lyckades få hyggliga platser ändå.
Konserten inleddes av ett förband (som inte behövdes) som sjöng covers på hitlåtar som spelas på Rix Fm. Det visade sig sedan vara körsångarna och husbandet, vilket inte förvånade mig.
Sen så drar det igång på riktigt. Rebound, Love Generation (som sjöng playback och avslöjades när musiken avbröts mitt i låten, haha), Erik Hassle, Erik Grönwall (som var högst hotfull) och alla andra. Typisk utfyllnad var Apollo Drive, Broken Door och Anders Fernette.
Den sista timmen är det självklart de bästa. När Darin kommer ut på scenen så skriker man av glädje (gillar Lovekiller, hehe) och det hoppas och klappas. Där Darin slutade tar Ola Svensson över och det blir ett härligt ohoh-ande till Overdrive. EMD avslutar konserten (ändå så frågar de om vi är igång?) och sen går man hem med ömma fötter efter 3 timmar av musikyssnande.


Kommentarer
Postat av: felicia

Det var en finfin dag! :) Trots spöregn och ömma kroppsdelar ;)

2010-08-16 @ 19:39:34
URL: http://withinthesedays.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hallelujah moment!

2010-08-18 @ 07:20:06
URL: http://sofiesoutfits.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0